About Me

header ads

Усунення неприємних запахів – озоном

 Наш нюх є сильним. Доросла людина здатна відрізнити понад 5000 унікальних запахів. Все це можливо через нюховий епітелій, який розташовується в задній частині носа. Завдяки йому виявляються запахи за допомогою мільйонів нейронів.


Озонатор повітря може усунути всілякі види запахів, що завдають дискомфорту і різних за походженням. Озон може видаляти сам осередок запахів (не ховає їх за своїм запахом, як освіжувач для повітря), тому після закінчення обробки усуваються в принципі всі запахи і стає легше дихати.

Слід не забувати, що більшість мікроорганізмів і речовин, таких як: бактерії, віруси і грибок, які ми здатні відчувати як запахи, можуть завдавати не тільки дискомфорту, а й безпосередньої шкоди для здоров'я людини. При контакті з активними речовинами озон окислює їх, після чого такі речовини втрачають свої здібності вступати в реакції і завдавати шкоди. Після закінчення обробки озоном в автомобілях або будь-яких інших приміщеннях стає не тільки комфортно перебуває та дихати, але й безпечно. Виходячи з таких властивостей, озонатор повітря використовують ще й для дезінфекції різних приміщень.

Найчастіше люди здатні відчувати 10 видів запахів:

1. Аромати (квіти, парфуми)

2. Фрукти (ті, що не належать до цитрусових)

3. Цитруси (грейпфрут, мандарин)

4. і соснові (ялинки, сосни, трава, що була недавно скошена)

5. Хімія (хлор та ін.)

6. Солодке (цукерки, ванілін)

7. М'ята (евкаліпт)

8. Горіх (грецькі, кедрові та ін.)

9. Гострі (запах спирту, сигарет)

10. Гнило (гнилий риба, м'ясо)

Здібності генератора озону перед димом від сигарет? Озон є одним із найсильніших окислювачів і може назавжди позбавити сигаретного диму. Відмінність озону від інших методів боротьби з неприйнятними запахами у цьому, що він усуває його осередок шляхом окислення.

Дим сигарет утворюється більш ніж з тисячі різних сполук. Як факт, виходячи з оцінки фахівців, їх можна нарахувати понад 5000 видів. Потрапляючи протягом тривалого періоду у ваш організм, дим здатний викликати серцеві захворювання та інші.

Озон добре нейтралізує запахи гару через пожежу. Він настільки ефективний, що більшість професійних служб використовують його повсякденно для позбавлення від запахів усіляких видів.

Усунення неприємних запахів – озоном


Дописати коментар

0 Коментарі