About Me

header ads

Озон у дезінфекції санвузлів та біотуалетів

 Плюси обробки озонатором:

1. У рази ефективніше за інші хімічні. коштів

2. Усуває грибок, віруси, цвіль

3. Позбавляє запахів різних походження

4. Здатність молекул озону проникати у важкодоступні місця

5. Після дезінфекції повністю розкладається, тим самим є безпечним


Дезінфекція санвузлів.


Сьогодні особливо поширеним є те, що санвузли громадського використання в різних загальнодоступних закладах виглядають не належним чином. Саме санвузол, на жаль, є найзабрудненішим місцем практично у всіх закладах, саме там бактерії, що здатні завдати шкоди і зазнати вас небезпеки, живуть постійно. Причина неприємного запаху криється в тому, що це прямий результат життєдіяльності бактерій і багатьох інших мікроорганізмів, що до всього цього, здатні наражати на небезпеку ваше здоров'я.

Така річ, що часто використовується як освіжувач повітря, не здатна дезінфікувати приміщення і позбавити запаху в санвузлах, так як освіжувачам не під силу знищити бактерії і речовини, що випускають запах, натомість вони лише на короткий проміжок часу його перекривають завдяки своєму потужному запаху.

При частому використанні освіжувача повітря можна зіткнутися з його негативних чинників.

Не секрет, що освіжувач - це канцероген, який є сполучною ланкою при розвитку багатьох захворювань, у тому числі і рак. Мало кому буде приємний доданий штучний аромат на жахливий запах санвузла. Для того, щоб назавжди усунути бактерії та запахи різних походжень, необхідно підійти до вирішення цього на рівні молекул. Це все говорить про те, що незважаючи на кількість людей і витрачений час, що було задіяно в ході простого втирання або розпилення ароматів, проблема не зникне, а лише замаскована на час.

Як використовують озон при дезінфекції санвузлів та біотуалетів:

 

Озон - це ні що інше як сильний дезінфікуючий засіб. Абсолютно природний і зовсім не містить хім. речовин.
За силою дезінфекції, озон перемагає хлор і ефект буде відчутним набагато швидше. Важливо пам'ятати, що за озонування не залишиться хімічних частинок і запахів.
Озон здатний усунути до 99,98% бактерій, вірусів, цвілі, алергенів та токсинів, створених людиною;
Озон є безпечним для довкілля.

Озон у дезінфекції санвузлів та біотуалетів



Дописати коментар

0 Коментарі