About Me

header ads

Усунення грибка та цвілі

 Виходячи з даних, які надає організація, що займається охороною навколишнього середовища (EPA), різні різновиди цвілі здатні викликати деякі проблеми, пов'язані здоров'ям. Наскільки сильними будуть прояви залежить від виду цвілі та ступеня їх впливу, віку, а також усі цілого стану здоров'я та схильності у вас до будь-яких чутливостей чи алергії.

Вторинне вплив цвілі на огранізм обумовлено тим, що більшість людей припиняють лікування симптомів від впливу цвілі і практично не стикаються з самим осередком проблеми. Найчастіше вони розглядають цвіль, як справжнє джерело проблем.

Грунтуючись на думку лікаря і експерта Гаррієта Аммана, контактуючи з цвіллю можна наразити на небезпеку багато систем організму:

Особливий вплив буде вплинути на судинну, імунну, дихальну та репродуктивну системи. Можливі головні болі, депресивний стан, легкий тремор, крововилив тканин, зміна репродуктивності циклу і кровотеча в легенях. Не слід забувати про вплив на шкірний покрив та систему шлунково-кишкового тракту. В ході частих контактів з цвіллю можуть з'явитися висипання, печіння та лущення шкіри, а також діарея та ураження печінки.

До найпоширеніших ознак, викликаних отруєнням цвіллю, можна віднести:

• Болісні відчуття у м'язах

• Депресивно-тривожний стан, провали в пам'яті, погіршення зору та головний біль.

• Погіршення стану імунної системи.

• Проблеми у роботі ШКТ.

• Погіршення дихання.

Суперечки цвілі умовно можна розділити на три основні групи залежно від їхнього впливу на людину. Перша група – алергенні. Вони можуть поставити під загрозою людей, які є астматиками або мають алергії. Група Патогенні, наражає на небезпеку людей, які мають ослаблену імунну систему. А проблеми, створені третьою групою (токсичні), говорять про те, що супутні наслідки можуть бути практично у всіх.

Коли цвілі йде в зріст, суперечки звільняються в повітря, схоже на те, як розмножуються рослини, звільняючи своє насіння.

Спочатку суперечки, що вийшли в повітря, здаються нам невидимими і саме це стає причиною того, що цвіль ставить нас під загрозу.

Досить часто можна зустріти сотні, а може й кілька тисяч суперечок цвілі на кубічний фут у повітрі приміщення. Суперечки досить маленькі (від 1 до 100 мкм) - 20000000 суперечка з легкістю вмістяться у поштовій марці.


Коли в приміщенні відчувається неприємний і затхлий запах, швидше за все, живі суперечки цвілі вже є в повітрі. Такі суперечки здатні розмножуватися мільйонами, створюючи проблеми зі здоров'ям. Вони здатні завдавати шкоди для житла та всього, що воно містить.


Озонатор повітря при видаленні цвілі є більш ефективним, ніж хлор, що залежить від дифузії в протоплазму клітин та інактивації ферментів. Відомо, що рівень озону 0,4 PPM здатний усунути всі види бактерій, вірусів, цвілі та грибка.


Для усунення грибка і цвілі саме озон є найкращим способом. Через високий рівень О3 відбувається порушення структури самих клітин мікроорганізмів і погіршується їхня працездатність до розмноження. Так як озон є безпосередньо газом, він миттєво розповсюджується практично по всьому простору житлового будинку, у всіх його кімнатах, меблях і може проникнути в найбільш маленькі щілини і недоступні місця.


Щоб остаточно усунути запах цвілі, може знадобитися ще одна обробка озоном. Через те, що цвіль досить добре приживається у тих місцях, де переважає волога, а циркуляція повітря досить маленька.

Усунення грибка та цвілі


Дописати коментар

0 Коментарі